در کتابها، سخنرانیها و مقالات مختلف کسب و کار، بارها و بارها از زبان محققان، نویسندگان و سخنوران توصیه شنیده بودم که برای مشتریان و مخاطبانتان، داستان بگویید. چرا؟ این تأکید همیشه برایم سوال بود. بهترین پاسخ را در کتاب «حیوان قصهگو» نوشته «جاناتان گاتشال» یافتم. او از تأثیر قصه بر مغز انسان، داستانهایی که در خواب میبینیم، خطای شناختی مربوط به داستان، تأثیر بعضی از رمانها بر سرنوشت جهان، خاطرات دستکاریشده و آیندهی داستان مینویسد. مباحثی که بعضا انسان را در فکر فرو میبرد که چقدر تحت تأثیر هستیم. با نویسنده در بعضی از مطالب کتاب دیدگاه یکسانی ندارم. نگاه خوشبینانهی نویسنده درباره آینده نیز در نقطهی مقابلِ نگاه بعضی دیگر از نویسندگان است. با اینحال نیاز به داستان و اهمیت آن پوشیده نیست. به طوری که برادران هیث در کتاب «ایده عالی مستدام»، «داستان» را یکی از مهمترین عوامل موثر در ماندگاری ایده و پیام میدانند و بخش مفصلی را به بیان اهمیت داستان اختصاص میدهند.
به همین دلیل است که فرصتهایی برای آموختن نکات داستاننویسی برایم غنیمت است، چندی قبل در دورهی آموزشی داستاننویسی که توسط یک موسسه خصوصی برگزار شده بود شرکت کرده بودم و نکات بسیارمفیدی نیز آموختم.
هماکنون نیز ادارهکل کتابخانههای استان فارس، دوره آموزشی رایگانی برای داستاننویسی در ده جلسه با تدریس آقای احمد اکبرپور به صورت آنلاین و ازطریق اینستاگرام برگزار مینماید. اگر تمایل به حضور در دورهی آموزشی مذکور دارید، میتوانید به این آدرس مراجعه نمایید.